Snel in contact komen? 0229 - 284 690 Support
  • Vast mobiel integratie

Nexus vast-mobiel
integratie

Vast-mobiel integratie

Overal en altijd bereikbaar zijn op een manier zoals u dat wilt. Vast-mobiel integratie biedt MKB organisaties de mogelijkheid om vaste en mobiele telefonie volledig te integreren en samen te brengen in één telefonieomgeving.

Een voordeel van vast-mobiel integratie is dat u onder één nummer bereikbaar bent op zowel uw vaste als mobiele toestel. Zo bent en blijft u herkenbaar op één bekend nummer en wordt voorkomen dat relaties terugbellen op 06-nummers. Deze vorm van integratie zorgt ervoor dat uw mobiele telefoon een volwaardig onderdeel wordt van de VoIP telefooncentrale. Hierdoor beschikt u op uw mobiele telefoon over dezelfde functionaliteiten als op uw vaste toestel.

Daarnaast belt u met uw collega’s door “vast-mobiel integratie” zowel vast als mobiel helemaal gratis! Mocht het bereik van uw mobiele provider binnen uw bedrijf niet voldoende zijn, levert Nexus ook GSM versterkers die op een professionele manier het signaal kan versterken.

Eén contract & één factuur

Uw vaste en mobiele telefonie valt nu onder één abonnement, waardoor u nog maar één factuur ontvangt. Het is hierdoor een stuk eenvoudiger om het belgedrag van uw organisatie te analyseren en grip te houden op uw telefoniekosten.

Geheim 06-nummer

Wilt u graag enkel en alleen uw vaste Nummer communiceren naar klanten? Swipe dan uw 06-nummer uit op uw mobiel. Wilt u in uw privé-tijd weer bereikbaar zijn op uw 06 nummer? Schakel het 06-nummer met 1 handeling weer op actief.

Meer informatie

Wilt u met ons van gedachten wisselen over de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem dan contact op met één van onze consultants op telefoonnummer 0229-284 690.

Nexus kan u op gebied van digitale communicatie adviseren en ontzorgen door o.a.:

  • Toekomstbestendig advies
  • Levering van apparatuur en infrastructuur
  • Preventief onderhoud
  • De beste verbindingen op uw bedrijfslocatie
  • Beveiliging van dataverkeer
  • Cloud diensten