Snel in contact komen? 0229 - 284 690 Support
  • Disclaimer

Disclaimerbij Nexus

Disclaimer van Nexus B.V.

Duidelijkheid vanaf het begin.

Door de webpagina van Nexus B.V. te bezoeken, gaat u als bezoeker van deze weblocatie impliciet akkoord met alle algemene bezoekersvoorwaarden van deze webpagina´s.

Deze internetsite is bestemd voor het verstrekken van informatie aan de gebruiker. Hoewel Nexus B.V. er naar streeft om correcte, volledige en actuele informatie te verschaffen, kan Nexus B.V. niet garanderen dat de aangeboden informatie correct, volledig of actueel is. De gebruiker draagt zelf de verantwoording voor het controleren van de informatie die via deze e-mail/internetsite beschikbaar wordt gesteld. Nexus B.V. is niet aansprakelijk voor de gevolgen van activiteiten en/of beslissingen die op basis van informatie die via deze internetsite beschikbaar is gesteld worden ondernomen.

Op deze internetsite worden verwijzingen gemaakt naar informatiebronnen die door derden worden bijgehouden en waarover Nexus B.V. geen controle heeft. Nexus B.V. aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud van dergelijke informatiebronnen. Het gebruik van dergelijke links is volledig voor eigen risico.

©Nexus B.V.  Alle rechten voorbehouden. Eigendoms- en auteursrecht van alle teksten en beelden op deze webpagina´s behoren toe aan Nexus B.V. of aan expliciet op de betreffende pagina vermelde auteurs en/of fotografen. Niets van deze teksten mag door derden worden gedupliceerd of hergebruikt in welke vorm dan ook zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van Nexus B.V.

Deze site is eigendom van Nexus B.V. Geen enkele uitspraak op deze webpagina´s is bindend. Nexus B.V. kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de gevolgen van de interpretatie van bepaalde uitspraken op deze website.

Nexus kan u op gebied van digitale communicatie adviseren en ontzorgen door o.a.:

  • Toekomstbestendig advies
  • Levering van apparatuur en infrastructuur
  • Preventief onderhoud
  • De beste verbindingen op uw bedrijfslocatie
  • Beveiliging van dataverkeer
  • Cloud diensten