Snel in contact komen? 0229 - 284 690 Support
  • WiFi

NexusWiFi

WiFi

Niet alleen het gebruik van mobiele devices neemt toe, ook worden de vaste werkplekken steeds vaker afgewisseld door flexplekken. Het wordt dan ook steeds belangrijker dat er overal op uw bedrijfslocatie een goede verbinding is en dat datastromen met de juiste prioriteiten worden doorgegeven. Nexus levert grote en kleine WiFi oplossingen via Managed WiFi.

Managed WiFi is kiezen voor gemak en schaalbaarheid. Vanaf een enkel Access Point kunt u doorgroeien naar een omgeving met 1.000 units, verspreid over meerdere locaties. Medewerkers stellen eenmalig de juiste gegevens in en kunnen dan zonder problemen binnen de verschillende vestigingen gebruik maken van het WiFi-netwerk, zonder het aanpassen van namen en wachtwoorden.

Vaak wordt gevraagd om een gastentoegang op het WiFi netwerk en als daar niet goed over nagedacht wordt, hebben de gastgebruikers toegang tot het interne netwerk van het bedrijf. Dit is uiteraard onwenselijk en risicovol. Met de Managed WiFi oplossing van Nexus wordt dan een apart gasten WiFi opgezet waarbij de gasten alleen directe toegang hebben tot het internet en verder niet tot andere devices binnen het netwerk. Het is dan zelfs mogelijk om de gasten te verwelkomen met uw eigen inlogpagina met logo’s en/of disclaimer.

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u graag meer weten over onze dienstverlening? Vraag dan vrijblijvend een adviesgesprek aan.

Bel 0229-284 690 voor een vrijblijvende afspraak en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Nexus kan u op gebied van digitale communicatie adviseren en ontzorgen door o.a.:

  • Toekomstbestendig advies
  • Levering van apparatuur en infrastructuur
  • Preventief onderhoud
  • De beste verbindingen op uw bedrijfslocatie
  • Beveiliging van dataverkeer
  • Cloud diensten