Snel in contact komen? 0229 - 284 690 Support
  • Straalverbinding

NexusStraalverbinding

Straalverbinding

Wilt u graag gebruik maken van uw snelle internetverbinding maar is dat niet mogelijk op u adres? Wellicht dat een WiFi straalverbinding dan de oplossing biedt! Een WiFi straalverbinding is een draadloos verbindingssysteem dat het mogelijk maakt om twee afzonderlijke locaties met een internet- of netwerkverbinding te koppelen. Hierbij kunnen enkele kilometers worden overbrugd.

Een WiFi straalverbinding klinkt misschien heel complex, maar u kunt het eigenlijk vergelijken met een Wi-Fi verbinding. Doordat het uitzendsignaal op één punt worden samengevoegd, kunt u enkele kilometers overbruggen.

Om een straalverbinding mogelijk te maken moet u wel zorgen voor vrij zicht tussen de twee locaties die u wilt verbinden. Met andere woorden: er mogen geen zaken zoals bomen of panden tussen de twee locaties staan. De twee modules moeten namelijk vrij met elkaar kunnen communiceren, zonder enkele beperking. Wanneer er geen sprake is van vrij zicht, dan is straalverbinding geen geschikte optie.

Meer informatie

Het opzetten van een wifi straalverbinding is wellicht voor u vrij complex. Daarom helpt Nexus u graag! Nexus heeft diverse straalverbindingen geleverd over korte en langere afstanden. Voor onze deskundige monteurs is het opzetten van een straalverbinding redelijk eenvoudig. Binnen een mum van tijd beschikt u over supersnel internet!

Bel 0229-284 690 voor een vrijblijvende afspraak en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Nexus kan u op gebied van digitale communicatie adviseren en ontzorgen door o.a.:

  • Toekomstbestendig advies
  • Levering van apparatuur en infrastructuur
  • Preventief onderhoud
  • De beste verbindingen op uw bedrijfslocatie
  • Beveiliging van dataverkeer
  • Cloud diensten