Snel in contact komen? 0229 - 284 690 Support
  • SSL certificaten

Nexus SSL certificaten

SSL certificaten

Met een SSL certificaat beveiligt u de gegevensuitwisseling tussen uw website en de bezoekers van uw website en zorgt u ervoor dat belangrijke gegevens niet onderschept kunnen worden. Hiermee toont u aan dat uw website betrouwbaar is en dat u de privacy van uw bezoekers respecteert.

Data encryptie

Een SSL-certificaat zorgt ervoor dat de gegevensuitwisseling tussen de bezoeker en uw website via een versleutelde verbinding verloopt. Standaard is een verbinding niet beveiligd. Met een SSL-certificaat wordt de data ge-encrypt, oftewel versleuteld. De browser pakt het setje data in, en alleen de ontvangende server heeft de sleutel van dit pakketje data. Zo weet u dus zeker dat niemand gevoelige informatie in handen krijgt.

Beter vindbaar door een SSL certificaat

Zoekmachines zoals Google en Bing hebben aangegeven dat ze een webwinkel of website met een SSL Certificaat beter beoordelen. Dus zelfs zonder technische of tekstuele verbeteringen of SEO-optimalisatie, draagt een SSL-certificaat al bij aan de vindbaarheid. Ook dit is een reden om te kiezen voor een SSL certificaat.

Vertrouwd gevoel

De wet heeft bepaald dat u in alle gevallen waarbij u een formulier of betaalmodule gebruikt, u gebruik moet maken van een beveiligde verbinding. Met een SSL-certificaat verzekert u de bezoekers van uw website ervan dat niemand anders inzicht heeft in (betaal)gegevens, en voldoet u dus aan de wet.

Door het SSL-certificaat geeft u aan dat uw website betrouwbaar is en dat u de privacy van uw bezoekers respecteert. Voor de bezoeker is uw veilige website te herkennen aan een slotje voor de URL in de adresbalk van de browser. Met een SSL-certificaat zorgt u voor een vertrouwd en veilig gevoel bij de bezoekers.

Verschillende soorten SSL certificaten

Nexus kan diverse certificaten leveren en implementeren. Welke u kiest hangt af van de behoeften, wensen en eisen. Moet er een groene balk zichtbaar zijn? Moet de versleuteling van uw data verzekerd zijn voor een bepaald bedrag? Heeft u het certificaat nodig voor uw website, of ook voor andere doeleinden? De antwoorden op deze vragen bepalen het type certificaat dat u nodig heeft.

Meer informatie

Wilt u SSL certificaat kopen of wilt u advies hierin? Bel 0229-284 690 of vul hier het contactformulier in, dan nemen wij contact met u op.

Ook voor domeinnaam registratie en webhosting, kunt u bij ons terecht!

Nexus kan u op gebied van digitale communicatie adviseren en ontzorgen door o.a.:

  • Toekomstbestendig advies
  • Levering van apparatuur en infrastructuur
  • Preventief onderhoud
  • De beste verbindingen op uw bedrijfslocatie
  • Beveiliging van dataverkeer
  • Cloud diensten