Snel in contact komen? 0229 - 284 690 Support
  • Managed Antivirus

Nexus Managed
Antivirus

Managed Antivirus

Een antivirusoplossing kopen, installeren en up-to-date houden is een hele klus. De praktijk leert dat versies op verschillende servers en werkstations vaak niet bijgewerkt zijn met de laatste updates. De zwakste schakel in een bedrijfsnetwerk is in veel gevallen niet een netwerkapparaat, maar een gebruiker. Hierdoor kunnen lokaal ongewenste bedreigingen binnensluipen.

Indien er veel werkplekken binnen uw bedrijf aanwezig zijn is het nauwelijks nog bij te houden hoe het ervoor staat met alle antivirus installaties. Een werkstation of server met oude virusdefinities is een kwetsbaar onderdeel in uw netwerk. Met Managed Antivirus service van Nexus bent u ervan verzekerd dat werkstations voorzien zijn van de laatste versie-updates en virusdefinities.

Managed Antivirus: proactieve monitoring met real-time inzicht

Onze Managed Antivirus service is direct geïntegreerd in ons monitoringsysteem. Dagelijks monitoren wij het complete netwerk op de aanwezigheid van virussen en ondernemen wij meteen gerichte actie als wij een virus aantreffen. 

Het voornaamste voordeel van Managed Antivirus is dat wij de configuratie volledig naar uw wens kunnen inrichten en dat wij nieuwe updates op afstand kunnen beheren en kunnen installeren. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat uw antivirus software altijd up-to-date is.

Wilt u meer weten over Managed Antivirus?

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact op via 0229 – 284 690.

Nexus kan u op gebied van digitale communicatie adviseren en ontzorgen door o.a.:

  • Toekomstbestendig advies
  • Levering van apparatuur en infrastructuur
  • Preventief onderhoud
  • De beste verbindingen op uw bedrijfslocatie
  • Beveiliging van dataverkeer
  • Cloud diensten