Snel in contact komen? 0229 - 284 690 Support
  • Webhosting & domeinnaamregistratie

Nexus Webhosting &
domeinnaam-
registratie

Webhosting & domeinnaamregistratie

Voor het registreren van uw domein en het hosten van uw website kunt u ook bij Nexus terecht. De manier waarop u gebruik maakt van deze dienst is volledig aan u. U bepaalt hoeveel ruimte u afneemt en hoeveel domeinnamen u registreert. Onze adviseurs helpen u graag bij het maken van een geschikte keuze.

Webhosting

Uw website dient snel, betrouwbaar en efficiënt te zijn. Hiervoor is een goede hosting nodig, de plaats op internet waarop uw website is ondergebracht. Bent u op zoek naar een hosting partner zonder dat u zich bezig moet houden met de technische kant? Of wilt u graag hulp bij het instellen van de e-mail? Bij Nexus bent u aan het juiste adres.

Nexus verzorgt de hosting van uw website. Dat bespaart u tijd en moeite. Onze servers staan in een zeer goed beveiligd datacentrum en worden continu in de gaten gehouden. Wanneer zich een probleem aandient komen wij direct in actie.

Domeinnaamregistratie

De keuze van uw domeinnaam is belangrijk voor het optimaliseren van uw website. Het is belangrijk dat uw domeinnaam makkelijk te lezen, schrijven en te onthouden is. Verder moet deze ook passen bij de naam en branche van uw bedrijf. Een goede domeinnaam kan cruciaal zijn voor het succes van uw website en/of webshop.

Via Nexus kunt u zonder problemen uw domeinnaam binnen 24 uur vastleggen. Twijfelt u of de domeinnaam nog vrij is, dan kunnen wij dit voor u controleren.

Meer informatie

Wilt u advies in webhosting of een domeinnaam laten registreren? Neem dan direct contact met ons op via 0229 – 284 690

Nexus kan u op gebied van digitale communicatie adviseren en ontzorgen door o.a.:

  • Toekomstbestendig advies
  • Levering van apparatuur en infrastructuur
  • Preventief onderhoud
  • De beste verbindingen op uw bedrijfslocatie
  • Beveiliging van dataverkeer
  • Cloud diensten