Snel in contact komen? 0229 - 284 690 Support
  • Systeem- en netwerkbeheer

Nexus Netwerkbeheer

Systeem- en netwerkbeheer

Een netwerkomgeving die altijd beschikbaar is, optimaal presteert en goed beveiligd is. Dat regelt Nexus voor u. Door te kiezen voor onze systeem- en netwerkbeheerdiensten haalt u maximaal rendement uit uw IT-omgeving en kunt u zorgeloos aan de slag.

Het uitbesteden van het beheer van uw netwerk door Nexus heeft verschillende voordelen. Wij zorgen ervoor dat uw netwerkomgeving te allen tijde online en bereikbaar is. Het netwerk is immers het hart van uw IT infrastructuur.

Door uw ICT-beheer aan ons uit te besteden, investeert u in continue kennis en ontwikkeling. Uw systemen zijn voorzien van de laatste updates, waardoor u beter beschermd bent tegen hackers en cybercriminelen. Hierdoor kunt u zich weer gaan richten op hetgeen dat u hoort te doen, namelijk uw core business.

Proactief netwerkbeheer

Door een combinatie van actief beheer op locatie en het softwarematig monitoren van uw netwerk op afstand ontstaat een helder beeld over de prestaties, stabiliteit en beschikbaarheid van het systeem. Op deze manier kunnen knelpunten worden verholpen voor er problemen ontstaan en bent u verzekerd van een stabiele netwerkomgeving.

Bij Nexus gaat uitbesteden verder dan het maken van afspraken over de taakverdeling. Het is een samenwerking. U kunt het zien als uw eigen ICT-afdeling, maar dan op afstand. Het gaat er niet alleen om dat de IT problemen snel opgelost worden en dat de gebruikers tevreden zijn. Als uw ICT-partner zijn én blijven we altijd betrokken en vragen we ons voortdurend af hoe uw ICT omgeving nóg beter bijdraagt aan uw doelstellingen

Meer informatie over het uitbesteden van uw netwerkbeheer?

Netwerkbeheer door Nexus kan een zeer aantrekkelijk alternatief zijn voor uw bedrijf. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Vraag dan vrijblijvend een adviesgesprek aan.

Bel 0229-284 690 voor een vrijblijvende afspraak en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

 

Nexus kan u op gebied van digitale communicatie adviseren en ontzorgen door o.a.:

  • Toekomstbestendig advies
  • Levering van apparatuur en infrastructuur
  • Preventief onderhoud
  • De beste verbindingen op uw bedrijfslocatie
  • Beveiliging van dataverkeer
  • Cloud diensten