Snel in contact komen? 0229 - 284 690 Support
  • Mobile Device Management

Nexus Mobile Device
Management

Mobile Device Management

De wetgeving datalekken verplicht u als organisatie om na te denken over de beveiliging van uw systemen én uw devices. Vooral mobiele devices zijn gevoelig voor datalekken. Met een Mobile Device Management (MDM) kunt u persoonlijke, bedrijfs- en/of patiëntgegevens waarborgen.

Met Mobile Device Management beheert u alle mobiele devices, zelfs op afstand. Zo kunnen u en uw collega’s altijd en overal veilig werken. Door middel van een online beheerportal kunnen toestellen op afstand worden vergrendeld en gewist. Het maakt niet uit of het device op Android, iOS of Windows draait. Ook kunnen applicaties worden beheerd en is het mogelijk om beveiligingseisen te stellen aan het toestel. Mobile Device Management (MDM) werkt in de Cloud. U hoeft niet te investeren in hard- en software, en u heeft geen kosten voor support en onderhoud.

Mobile Device Management is geschikt voor zowel zakelijk mobiele devices als privé-devices. Het privégebruik en zakelijk gebruik wordt namelijk volledig gescheiden. Medewerkers hoeven zich geen zorgen te maken dat hun privégebruik gecontroleerd wordt door de werkgever. Tegelijkertijd houdt u als werkgever de controle over uw zakelijke apps en data en waarborgt u de veiligheid.

Wat kan Nexus voor uw bedrijf betekenen?

Heeft uw bedrijf nog geen duidelijke strategie op het gebied van Mobile Device Management? Nexus ondersteunt u hierin door uw huidige situatie te analyseren en de toepassingsmogelijkheden van MDM in kaart te brengen. Maakt u de overstap naar MDM dan levert Nexus de software en de toegang tot deze Cloudoplossing en indien gewenst de installatie en het beheer hiervan.

Bel 0229-284 690 voor meer informatie over Mobile Device Management.

Nexus kan u op gebied van digitale communicatie adviseren en ontzorgen door o.a.:

  • Toekomstbestendig advies
  • Levering van apparatuur en infrastructuur
  • Preventief onderhoud
  • De beste verbindingen op uw bedrijfslocatie
  • Beveiliging van dataverkeer
  • Cloud diensten