Snel in contact komen? 0229 - 284 690 Support
  • Detachering

Nexus Detachering

Detachering

Wanneer er behoefte is aan extra IT ondersteuning door bijvoorbeeld afwezigheid van vaste medewerkers of ter ondersteuning van IT-projecten, kan Nexus snel ervaren IT professionals inzetten op basis van detachering. Samen met u, als opdrachtgever bepalen we de strategie, doelstellingen en mate van ontzorging.

Wij kunnen IT detachering zowel voor kortere termijnen als voor langere termijnen inzetten. Voor kortere termijnen gaat het vaak om tijdelijke projecten of als er zich een piek voordoet. Ons IT personeel kan echter ook voor langere tijd uw IT afdeling versterken of zelfs geheel leiden. Dit kan bijvoorbeeld zijn voor het analyseren en oplossen van problemen, het testen, beheren en bewaken van servers en netwerken of advies en realisatie bij migratie naar nieuwe versies van systemen.

Direct de juiste persoon op de juiste plaats

Nexus gaat met haar matching verder dan andere IT-dienstverleners! Wij verdiepen ons echt in uw organisatie. Zo letten wij, naast de match op technische vaardigheden, op teamcultuur, sociale vaardigheden en verantwoordelijkheden. Hierdoor weten wij welke kandidaat perfect past binnen het team en de opdracht. Direct de juiste persoon op de juiste plaats, daar houden wij van!

Neem vrijblijvend contact met ons op

Nexus is dé specialist in het leveren van hoogwaardig gekwalificeerde IT Professionals. We hebben de flexibiliteit van een kleine organisatie, met de daadkracht en power om grote projecten aan te gaan. Indien u tijdelijk, voor een bepaald project of voor langere tijd iemand nodig heeft, aarzelt u dan niet om IT detachering van Nexus in te schakelen.

Bel 0229 – 284 690 of neem contact met ons op via het contactformulier.

Nexus kan u op gebied van digitale communicatie adviseren en ontzorgen door o.a.:

  • Toekomstbestendig advies
  • Levering van apparatuur en infrastructuur
  • Preventief onderhoud
  • De beste verbindingen op uw bedrijfslocatie
  • Beveiliging van dataverkeer
  • Cloud diensten